Graag informeren we u over het volgende: per 10 oktober 2017 vervalt de ondersteuning van Microsoft Office 2007. Microsoft zal vanaf oktober geen support meer bieden en er zullen geen nieuwe beveiligingsupdates komen. We raden aan om van Office 2007 op tijd over te stappen.

Gevolgen
Mochten u na 10 oktober nog gebruik maken van Office 2007 dan kan dit grote gevolgen hebben. Problemen en bugs in de software zullen niet meer door Microsoft worden opgelost. Bovendien zullen er geen nieuwe beveiligingsupdates komen. Als u Office 2007 gebruiken op een apparaat waarmee u ook online werkt, zullen deze vatbaar zijn voor cyberaanvallen en datalekken.

Microsoft 365 Business
Een goed alternatief voor Office 2007 is Microsoft 365 Business. Een complete, intelligente en beveiligde oplossing voor het iedereen. Met Microsoft 365 Business komen productiviteit, security en beheer van apparaten samen. Microsoft 365 Business combineert het beste van Office 365 en Windows 10.

Wilt u meer informatie ?
Wij informeren u graag hierover.

Posted by hostingstar