SSL Certificaat

Geeft u om de veiligheid van vertrouwelijke informatie? Beveilig uw website met een SSL certificaat! Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen.

Hoger in Google met een SSL-certificaat
Zoekmachine Google gaat alle websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat voortaan hoger in de zoekresultaten plaatsen. Wilt u ook een website of webshop die goed scoort in Google? Neem een voorsprong op uw concurrenten en kies voor een SSL-certificaat.

Bescherm belangrijke gegevens van uw klanten
Een SSL-certificaat is tegenwoordig al een standaard optie als u professioneel aan de gang wilt gaan met een eigen webshop. Met een SSL-certificaat voldoet u aan de beveiligingsstandaarden voor websites. Steeds meer privacygevoelige gegevens worden online ingevuld. Niemand wil dat die worden onderschept door derden. Met een SSL-certificaat straalt uw bedrijfswebsite meer vertrouwen, kwaliteit en professionaliteit uit.

Gratis installatie bij aanschaf SSL!
Wilt u beter scoren in Google en is uw website of webshop nog niet goed beveiligd? Neem dan snel actie en schakel over op een SSL-certificaat! Wij bieden diverse beveiligingsoplossingen voor uw website of webshop. Tot 31 maart 2015 is de installatie van uw certificaat gratis!

Meer weten over SSL-certificaten of direct bestellen?
Stuur een e-mail naar support@hostingstar.nl en wij informeren u verder.