SSL Certificaten

 

Heeft u geen SSL-certificaat op uw website? Dan is de kans groot dat de meeste browsers de toegang tot uw pagina tegen eind dit jaar blokkeren. Tijd voor actie dus.

Lange tijd was een SSL-certificaat (SSL staat voor Secure Sockets Layer) geen standaardgegeven op websites. Het SSL-protocol is een manier om gegevens versleuteld over het internet te versturen. Dit houdt in dat alleen de bedoelde ontvanger de inhoud van het bericht kan zien. Anderen voor wie het bericht niet bedoeld is zullen het bericht niet kunnen ontcijferen en dus ook de inhoud niet kunnen zien.

ssl

Dit type van beveiliging dook eerst op bij webpagina’s van bijvoorbeeld banken of webshops, maar vindt nu steeds meer ingang op alle soorten sites. De evolutie is inmiddels zo ver gevorderd, dat géén SSL-certificaat erg nadelig zou kunnen zijn voor uw website en dus ook voor uw zaak.

Bepaalde browsers, zoals Chrome en Firefox, blokkeren nu al de toegang tot sommige websites zonder SSL-beveiliging. Die lijn zullen ze doortrekken naar het eind van het jaar. Zo zullen alle niet-beveiligde websites volledig geblokkeerd worden. Elke website zal op z’n minst een basisbeveiliging moeten hebben.

Voor ons, is het daarom erg belangrijk dat wij onze klanten informeren over het belang en de noodzaak van een SSL-certificaat. Het is beter op tijd in te spelen op deze evolutie en onze klanten te verzekeren van een ononderbroken toegang tot hun website. Een melding dat de website onbetrouwbaar is, komt immers niet goed over bij de bezoekers. Bovendien plaatst Google websites met een SSL-certificaat systematisch hoger in de ranking, wat uw bezoekersaantal ook weer ten goede komt. Bij Hostingstar kunnen klanten alvast terecht voor een SSL-certificaat. Dat kost slechts € 34,95 per jaar en is heel gemakkelijk aan te vragen.

 

Domein validatie certificaten
Organisatie validatie certificaten
Uitgebreide validatie certificaten
Uitgever Comodo Comodo ins. Comodo
Prijs per jaar € 34,95 € 64,95 € 169,-
Encryptie 128/256 bits 128/256 bits 128/256 bits
Eigen IP-adres Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Garantie $ 10.000 $ 10.000 $ 1.500.000
Bedrijfsgegevens in certificaat Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Groene adresbalk Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen

Wilt u meer informatie of een certificaat bestellen ?
Neem vrijblijvend contact met onze afdeling op door een e-mail te sturen naar ssl@hostingstar.nl