Goed genoeg is echt niet genoeg als het gaat om het beschermen van je bedrijf tegen ransomware, malware, phishing en andere bedreigingen. Profiteer van professionele eindpuntbeveiliging, speciaal ontworpen voor mkb-bedrijven met maximaal 300 werknemers, met Microsoft Defender voor Bedrijven.

Bekijk een video van Microsoft in 2 minuten voor een juiste impressie

Met een toename van 300 procent van het aantal ransomwareaanvallen in het afgelopen jaar, waarvan meer dan 50 procent kleine bedrijven bereikt, is het belangrijker dan ooit om je bedrijf een veilige basis te geven.

Blijf productief en zorg voor bedrijfscontinuïteit met een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor eindpuntbeveiliging die werkt met je IT: Microsoft Defender voor Bedrijven. Bescherm je klanten en gegevens proactief met:

  • Eenvoudige configuratie via wizards met aanbevolen beleidsregels voor het beveiligen van apparaten en servers*.
  • Geautomatiseerde, ingebouwde intelligentie van Threat and Vulnerability Management.
  • Antivirusbescherming van de volgende generatie.
  • Eenvoudige, gestroomlijnde ervaringen die voorzien in inzichten waarvoor actie kan worden uitgevoerd en aanbevelingen.
  • Een oplossing die naadloos samenwerkt met je Microsoft 365-abonnement.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft Defender en/of de integratie van Microsoft 365 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Posted by hostingstar