ThreadStone Cyber Security

BESCHERM UZELF PRO-ACTIEF EN RAPPORTEER RISICO’S

Iedereen weet ondertussen wat de GDPR/AVG wetgeving van bedrijven vraagt. Maar hoe laat je zien dat je de security op orde hebt? Dat doe je met de veiligheidsrapportages van ThreadStone!

ThreadStone Cyber Security is een onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat zich toelegt op het veiliger maken van websites, internetgebruik en IT-netwerken van bedrijven. ThreadStone biedt de ThreadScan: een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Wekelijks, maandelijks of elk kwartaal worden alle systemen en toepassingen (extern IP of URL) gecontroleerd, waarnaar een helder veiligheidsrapport gecreëerd wordt, waarmee de trusted advisor (jij) direct aan de slag kan.

WAAROM THREADSTONE?
Werkt op alle systemen en apparaten
Bestaande scanmethoden zijn vaak beperkt doordat ze maar op één besturingssysteem kunnen draaien. De ThreadScan is allesomvattend: alle aan internet gekoppelde systemen en apparaten kunnen worden meegenomen in de scan. Alles gebeurt in een stille modus, zodat je er niets van merkt.
Online en volledig geautomatiseerd
Het scanproces is volledig geautomatiseerd en is toegankelijk via een portal. Op vaste, afgesproken momenten wordt er gecontroleerd of er bij jou ingebroken kan worden.
Business impact
Na elke scan kun je een gebruikersvriendelijke, heldere rapportage opstellen, waarbij ook de business impact wordt opgenomen. Hierdoor zijn de rapportages ook voor niet techneuten begrijpelijk en dus een goed vertrekpunt voor het verder doorspreken van security met management.
Award-winning kwaliteitsproduct
De security scan wordt doorontwikkeld en uitgebreid getoetst in samenwerking met TNO, om zo het hoogwaardige kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

VOOR ELKE ONDERNEMING EEN PASSENDE SCAN
INFRA
Gericht op de IT-infra­structuur met o.a.:● Automatische periodieke scan van externe infrastructuur
● FTP-, SSH-, web- en mailservers
● SSL controle
● Basic password scan
● Controle op gebruik laatste internetstandaards
● Online rapportage inclusief risicoduiding
● Online advies voor oplossingen
WEB
Gericht op websites op een shared platform met o.a.:● Automatische periodieke scan van uw website
● OWASP top-10
● Additionele scan voor Joomla, Drupal & WordPress
● Voorbereiding voor Payment Card Industry (PCI) audit
● Keuze in ‘diepte’ van scannen
● Basic password scan
● Controle op gebruik laatste internetstandaards
● Online rapportage inclusief risicoduiding
● Online advies voor oplossingen
INFRA & WEB
Gericht op zowel IT-infra­structuur als website.Dit is het meest complete pakket en combineert de volledige pakketten ThreadScan Infra & ThreadScan Web, speciaal voor dedicated webservers, portals etc.

Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op