Over Hostingstar

2008
Hostingstar is begonnen onder de naam Vrijblijvende-offerte. Dit was een bedrijf wat zich bezig houdt met het ontwikkelen van internet applicaties. Al snel kwam hierbij de webhosting van de applicaties bij kijken.


2009
Vrijblijvende-offerte is al snel uitgegroeid tot een applicatie en hosting bedrijf welke gestaagd begin te groeien.


2013
In dit jaar neemt Vrijblijvende-offerte de dienstverlenging over van ICserv. Hierbij verzorgen wij de dienstverlening voor ICserv en bieden wij ondersteuning waar mogelijk is.


2014
Vanaf dit jaar neemt het hosting bedrijf Vrijblijvende-offerte de naam “Hostingstar” aan om meer op de dienstverlening van cloud hosting te richten.

Hostingstar neemt de dienstverlening van 7Throse over en worden alle webhosting accounts over gezet naar de servers van Hostingstar.


2015
Om de dienstverlening goed en gegarandeerd aan te kunnen bieden is ons al onze hardware maar ook datacenter redundant uitgevoerd. Zo is er altijd een gegarandeerde locatie in de cloud omgeving om naar over te gaan bij calamiteiten.


2023
Hostingstar zet de dienstverlening voort van Amerweb en zijn alle accounts overgezet naar het datacenter van Hostingstar