Hosting Star levert standaard bij al haar webhosting pakketten een spamfilter. Met de softwarepakketten die Hosting Star gebruikt kunnen wij ongeveer 92% van alle spam tegenhouden. Partijen die spammen worden steeds professioneler en de spam steeds geavanceerder. De huidige filters kunnen de spam steeds slechter detecteren met als gevolg dat u in toenemende mate spam ontvangt in uw mailbox.

Om deze ontwikkeling tegen te gaan is Hosting Star een samenwerking aangegaan met een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is op het tegengaan van spam. Tegen een betaalbaar bedrag kan Hosting Star er voor zorgen dat de spam met 99% zal afnemen. U hoeft hiervoor zelfs geen software te installeren op uw computer of server! Het enige dat dient te gebeuren is het wijzigen van het MX record van de domeinnaam waarvoor u de spamfilter wilt inschakelen. Uiteraard kunt u deze spamfilter ook gebruiken zonder dat u een webhostingpakket bij Hosting Star heeft afgenomen.

Voor slechts € 49,- excl. btw per jaar ‘beschermt’ u een domeinnaam tegen spam en virussen. U betaalt dus niet per e-mailadres maar per domeinnaam! Dus ook als u 25 mailboxen heeft. Deze worden dan allemaal beschermt door deze geavanceerde antispam software. Eventueel kunt u ook inloggen op een speciaal control panel om bijvoorbeeld handmatig e-mailadressen op de ‘witte lijst’ te plaatsen, maar dit is doorgaans niet nodig.

Het geavanceerde spamfilter systeem werkt o.a. met:

– IP analyse – SMTP conversatie verificatie
– Virusscan – DNS gebaseerde blacklisting
– Anti phishing – Plaatjes, PDFs, en Office conversies
– Anti spyware – Geavanceerde en gesynchroniseerde greylisting

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de verkoopafdeling.

Posted by hostingstar