Wij verhuizen uw website kostenloos

U bent niet tevreden over uw huidige provider of zoekt u wat meer persoonlijk contact bij het hosten van uw website en domeinnaam. Hosting Star kan u hierbij van dienst zijn. Hosting Star biedt bij het overstappen van uw hosting kostenloos het ontzorg overstap pakket aan.

webdiensten

Wat houd het ontzorg overstap pakket in ?

pointblue.fw Wij stellen voor u een brief op met daarin alle gegevens die nodig zijn om de verhuizing in de juiste banen te verzorgen. U hoeft slechts een handtekening hieronder te zetten en naar de oude provider toe te sturen.
pointgreen.fw Na het ontvangen van de gegevens zal Hosting Star voor u aan de slag en de website in testfase over te zetten.
pointblue.fw U ontvangt alle installatie gegevens van het Hosting pakket en bijbehorende gegevens om u te helpen bij eventuele vragen
pointgreen.fw In overleg met u plannen wij een tijd in de nacht om uw website over te verhuizen i.v.m. de bezoekers.
pointblue.fw Nadat de testfase is voltooid zal de verhuizing plaatst vinden van de oude provider naar Hosting Star. Hierbij zal de e-mail aankomen op de nieuwe mailboxen die bij u bekend zijn gemaakt doormiddel van de Hosting pakket gegevens.
pointgreen.fw Na de volledig verhuizing heeft u geen zorgen gehad en is alles werkzaam op ons dubbel uitgeruste datacenter bij Hosting Star.

Neem vrijblijvend contact op met Hosting Star